Juho Kaskisto

Juho / 044 777 2159
juho.kaskisto(at)sarako.fi

Juho perusti Sarakon Raumalle vuonna 2015 ja toimii yrityksessä asiantuntijana sekä toimitusjohtajana. Ennen sitä hän on työskennellyt mm. työnjohtotehtävissä sekä määräasiantuntijana. Juhon työpäiviin kuuluu sekä hallinnollisia töitä toimistolla että asiantuntijatehtäviä kentällä.

 

Työpersoona:

Ilmiömäistä rauhallisuutta, joka tasapainottaa kollegoidenkin mieltä. Kiitosta asiakkailta on tullut kommunikaatiotaidoista, sillä mies selostaa taitavasti työn kulkua ja huomioi asiakastarpeet.

 

Kotipersoona:

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa, Vanhan Rauman sydämessä. Juhoa voi nähdä liikkumassa polkupyörällä, sekä maastossa että maantiellä.

Ossi Kivimäki

Ossi / 040 083 8947
ossi.kivimaki(at)sarako.fi

Ossi on mies, jolle Juho ensimmäisenä soitti, kun halusi yrittäjäkumppanin. Hänen vahvuutensa tulevat esille kenttätöiden puolella, mutta myös asiakkuuksien hoitaminen on miehelle luontevaa. Ossin työhistoriaan kuuluvat mm. vastaavan työnjohtajan tehtävät, vesivahinkojen kosteuskartoitukset sekä aluemestarin tehtävät.

 

Työpersoona:

Ahkera verkostoituja, jonka alan tyypit tuntevat Rauman alueella. Ossin teknistä osaamista arvostetaan ja myös sitä, että mies uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne ovat.

 

Kotipersoona:

Kotona edellä mainittu ominaisuus joskus kostautuu, kun vaimo kuittaa, että ”ei tarvitse sanoa ihan kaikkea, mitä ajattelet”. Harrastuksiin kuuluvat mm. leijalautailu ja salibandy.

Jani Niemi

Jani / 050 541 5166
jani.niemi(at)sarako.fi

Jani paluumuutti vuoden 2019 lopussa Tampereelta kotiseudulleen ja siirtyi samalla Sarakon asiantuntijaksi. Aikaisemmin urallaan hän on työskennellyt mm. kuntotutkijana, ympäristösuunnittelijana, kosteuskartoittajana sekä alue- ja kiinteistöhallinnan työnjohtotehtävissä. Sarakolla Jani tekee monipuolisesti asiantuntijatyötä, joka on sekoitus mittauksia, tutkimuksia sekä toimistohommia.

 

Työpersoona:

Insinöörimäistä tarkkuutta ja inhimillistä otetta. Supliikki tapaus, jolta hoituu asiakaspalvelu tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Kotipersoona:

Yrittää keskittyä Lukon peleihin samalla, kun perhe vaatii huomiota. Harrastaa melomista ja sählää Ossin kanssa myös vapaa-ajalla.